Betingelser

Følgende vilkår gælder for Computercenter.dk salg over internettet i Danmark til myndige privatpersoner (i det nedenstående kaldet privatperson(er)) samt danske virksomheder og organisationer (i det nedenstående kaldet erhvervskunde(r)).

1. Priser

1.1 Gældende og viste priser er eksklusiv moms, med mindre andet er beskrevet

1.2 Ved køb over DKK 2.500 er fragten inkluderet. Ved køb under DKK 2.500 tillægges der fragt og administrationsgebyr til ordren.

1.3 Køb af serviceydelser er uden fragt og administrationsgebyr, med mindre andet er aftalt

2. Betalingsbetingelser

2.1 Betaling kan foretages ved fremsendelse af check, der først vil blive verificeret inden levering, eller overførsel til konto 7780  -  2038958 i Skjern Bank. Det vil senere blive muligt at betale online med kreditkort

3. Bestilling

3.1 Bestilling kan kun ske via www.computercenter.dk

3.2 Kunden forpligter sig til at overvåge sin e-mail efter bestillingen, da al kontakt med Computercenter.dk foregår via e-mail.

3.3 Bindende købsaftale opstår først, når Computercenter.dk via e-mail eller skriftligt har bekræftet bestillingen.

3.4 Kunden har ret til at annullere ordren optil 2 dage før levering. Dette skal ske via e-mail eller skriftligt.

4. Levering

4.1 Levering sker normalt inden for syv (7) arbejdsdage fra bestillingsdagen.

4.2 Hvis leveringstiden beregnes til at blive længere, skal Computercenter.dk snarest underrette kunden om dette via e-mail. Kunden har derefter ret til at annullere sin bestilling via e-mail.

4.3 Ved transport fra Computercenter.dk til kunden, er Computercenter.dk ansvarlig hvis varen/varerne skades eller bortkommer under transporten. Ved transport fra kunden til Computercenter.dk er kunden ansvarlig hvis varen/varerne skades eller bortkommer under transporten.

5. Returnering

5.1 Kunden har ret til at returnere korrekte leveringer, hvis produktet er uåbnet og emballagen ikke er brudt. Kunden skal meddele Computercenter.dk dette inden fjorten (14) dage efter leveringen. Meddelelsen skal ske via e-mail til computercenter@computercenter.dk eller pr. brev til Computercenter.dk, Industrivej 2, dk-4340 Tølløse.

5.2 Meddelelser skal indeholde følgende:

a) Ordrenummer

5.3 Den returnerede vare skal være i ubenyttet og uskadet tilstand.

5.4 Returporto samt omkostninger ved returneringen skal kunden betale, med mindre andet skriftligt er aftalt.

6. Reklamation

6.1 Har kunden ikke modtaget en korrekt vare eller er en leveret vare skadet, skal kunden hurtigst muligt via e-mail reklamere dette overfor Computercenter.dk og angive fejlen. En forkert vare kan fragtfrit returneres i følge aftale med computercenter.dks anvisninger. Med fragtfrit menes returnering, som er gratis for kunden. Returnering må først ske efter kunden har reklameret.

7. Skade

7.1 Udover hvad der ovenfor er beskrevet, har Computercenter.dk intet ansvar for fejl og/eller forsinkelser og svarer ikke for nogen skade - hverken direkte eller indirekte.

8. Øvrigt

8.1 Efter at kunden har lagt en bestilling og denne er bekræftet skriftligt af Computercenter.dk, har Computercenter.dk ikke ret til at ændre vilkårene for den pågældende ordre.

8.2 Oplysninger om bestillinger og øvrig information sker via e-mail til computercenter@computercenter.dk

8.3 Har kunden klagemål, kan disse fremføres via e-mail til computercenter@computercenter.dk eller pr. brev til Computercenter.dk, Industrivej 2, DK-4340 Tølløse.

Disse salgsvilkår blev sidst ændret 2007.03.29 (c)

Sikkerhed

SIKKERHED OG TRYGHED FREMFOR ALT!

Handel på Internettet er en ny og anderledes måde at handle på. Har du ikke tidligere købt varer på Internettet, så er du måske utryg over for, hvad det er for en virksomhed, du handler med og om dine personoplysninger bliver opbevaret forsvarligt. Det kan vi godt forstå! Derfor vil vi gerne give dig en garanti:

Vi garanterer dig, at du ikke løber nogen som helst risiko ved at købe varer hos

www.computercenter.dk

Har du yderligere spørgsmål omkring sikkerheden hos www.computercenter.dk så er du velkommen til at skrive til computercenter@computercenter.dk